Schuifpui in Alblasserdam

Laat uw schuifpui plaatsen door Belisol Drechtsteden. De medewerkers van Belisol zijn ervaren vakmensen en geven graag antwoord op al uw vragen.

Schuifpuien hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. De schuifpui geeft meerwaarde aan uw woning zonder dat de veiligheid in het geding komt.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

De schuifpui heeft aanzienlijk veel voordelen. We geven u de 3 belangrijkste pluspunten van de schuifpui van Belisol Drechtsteden.

  • Een schuifpui is onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Wilt u uw huis een meerwaarde geven? Kies dan zeker voor een schuifpui, deze zorgt voor een stijging in de huizenwaarde.
  • Veel huizenbezitters denken dat een schuifpui onveilig is. Dit is echter niet het geval. Een veilige schuifpui is voorzien van het Politiekeurmerk.

Belisol Drechtsteden

De locatie van Belisol Drechtsteden heeft een ideale ligging. Hier vindt u een uitgebreid gamma van schuifpuien. De verkopers begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt de showroom van Belisol Drechtsteden de hele week bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt de showroom op Kelvinring 56 e+f in Alblasserdam. Hier is voldoende parkeergelegenheid. U kunt er ook voor kiezen telefonisch een afspraak te maken met één van de experts van Belisol. Het nummer is 078 691 49 91.

Referenties

Belisol Drechtsteden vroeg klanten hun ervaring te delen over de schuifpuien. Hieronder leest u een kleine selectie uit de honderden ervaringen.

"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Drechtsteden. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."
Dianca uit Alblasserdam: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."

Wilt u meer weten over Belisol Drechtsteden? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde schuifpuien.

Belisol Drechtsteden heet u van harte welkom.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant van Belisol Drechtsteden. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Drechtsteden. Dan gaan zij samen met u op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!