Schuifpui in Alblasserdam

Kiest u voor een schuifpui? Bij Belisol Drechtsteden helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden onze schuifpuien altijd geplaatst door vakmensen.

De mogelijkheden van een schuifpui zijn eindeloos. Kies voor een slank en klassiek profiel, superisolerend glas, of ga voor een industriële look.

Drie redenen waarom een schuifpui aan te raden is:

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een schuifpui van Belisol Drechtsteden.

  • Wilt u uw huis een meerwaarde geven? Kies dan zeker voor een schuifpui, deze zorgt voor een stijging in de huizenwaarde.
  • Een schuifpui maakt uw woonkamer optisch groter en heeft meer ruimte-voordeel ten opzichte van openslaande deuren.
  • De schuifpui is een mooie verbinding van uw huiskamer met uw tuin.

Belisol Drechtsteden

Deze showroom heeft een breed gamma van deuren, kozijnen en schuifpuien. Eigenaar Jankees Padmos voorziet iedere klant van advies op maat. Wij hechten waarde aan maatwerk! Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op Kelvinring 56 e+f, Alblasserdam. De showroom heeft voldoende parkeerplaatsen. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 078 691 49 91.

Referenties

Bij Belisol Drechtsteden hechten we waarde aan klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en schuifpuien. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reviews.

"De kozijnen zitten er nu een paar dagen in en eigenlijk ben ik nu al zeer tevreden," vertelt Robert uit Drechtsteden. "De kozijnen zijn netjes gemonteerd en keurig afgewerkt. Gewoon een tevreden klant."
Steven uit Drechtsteden: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"

Meer weten over onze klantervaring? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde schuifpuien.

Neem een kijkje bij Belisol Drechtsteden.

Graag helpen we ook u verder met uw vragen en wensen. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. Wij garanderen u dat de plaatsing optimaal gebeurt. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Drechtsteden. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Hopelijk tot ziens!