Houten kozijnen in Alblasserdam

Hout is het materiaal bij uitstek voor een warme uitstraling. Denkt u erover houten kozijnen aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Drechtsteden plaatst iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen.

Houten kozijnen worden gemaakt van diverse soorten hout. Kiest u bijvoorbeeld voor afrormosia of meranti? Ieder type hout heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Houten kozijnen hebben aanzienlijk veel voordelen ten opzichte van andere materialen. We geven u de 3 belangrijkste pluspunten van de houten kozijnen van Belisol Drechtsteden.

  • Hardhout is een duurzaam en sterk materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.
  • Hout heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.

Belisol Drechtsteden

In de showroom van Belisol Drechtsteden helpt eigenaar Jankees Padmos u graag verder met al uw vragen. Komt u gerust eens langs! Er is voldoende parkeergelegenheid. De showroom is geopend op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de vestiging is Kelvinring 56 e+f in Alblasserdam. Natuurlijk kunt u ook telefonisch bij ons terecht voor al uw vragen. Het nummer is 078 691 49 91.

Ervaringen van klanten

Belisol Drechtsteden vroeg klanten hun ervaring te delen over onze houten kozijnen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden reviews.

"Het hele huis van zolder tot begane grond laten voorzien van nieuwe kozijnen, deuren en rabatdelen," vertelt Arie uit Alblasserdam. "Vakkundige en vriendelijke monteurs. Door een inmeetfout kon 1 raam niet in diezelfde week vervangen worden, daar ging helaas weer een paar weken overheen. Maar het is uiteindelijk wel goed opgelost (op de laatste dag voor de bouwvak, met man en macht). De afwerking is goed en ze laten geen zooi achter."
“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Alblasserdam op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”

Meer ervaringen lezen over Belisol Drechtsteden? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Kom naar Belisol Drechtsteden.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Drechtsteden. We zien u graag tegemoet komen in onze showroom. Dan gaan we samen - vrijblijvend - op zoek naar een passend advies. Wellicht tot snel!