Houten kozijnen Alblasserdam

Hout is het materiaal bij uitstek voor een warme uitstraling. Denkt u erover houten kozijnen aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Drechtsteden plaatst iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen.

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, houten kozijnen zijn er in onnoembaar veel soorten. Zo is er voor ieder een kozijn dat past.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

De keuze voor een kozijn is geen eenvoudige. Daarom geven wij u 3 argumenten om voor een houten kozijn van Belisol Drechtsteden te kiezen.

  • Houten kozijnen zijn gemakkelijk over te schilderen in een andere kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u houten kozijnen eenvoudig op uw eigen smaak aan kunt passen.
  • Bent u op zoek naar een kozijn dat naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de beste optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Kleine imperfecties en schade zijn gemakkelijk te verhelpen door middel van houtvulmiddelen. Dit maakt houten kozijnen erg onderhoudsvriendelijk.

Belisol Drechtsteden

Deze vestiging heeft een mooie showroom met een klein aanbod houten kozijnen. Eigenaar Jankees Padmos geeft u graag advies op maat. U kunt Belisol Drechtsteden bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. De locatie is gedurende de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de precieze openingstijden.U vindt Belisol op Kelvinring 56 e+f in Alblasserdam. Deze locatie heeft voldoende mogelijkheid tot parkeren. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een belangrijke vraag? Bel dan naar het telefoonnummer 078 691 49 91. Eén van de experts helpt u graag verder.

Ervaringen van klanten

Honderden tevreden klanten kozen voor houten kozijnen van Belisol Drechtsteden. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente ervaringen.

"Bij de eerste ontmoeting in de showroom al vertrouwen in Belisol én in Sven Hafkamp," zegt een gezin uit Alblasserdam. "Geen praatjes, maar goede uitleg in welke keuze, vriendelijke benadering en meedenken over alles. Top! Monteurs zijn vriendelijke, hardwerkende jongens. Netjes en correct, maar ook te zien dat ze met plezier werken. Kortom: alles naar wens en zeker aan te bevelen!"
"Prettig bedrijf, met enthousiaste, goede, betrouwbare medewerkers," vindt D. uit Alblasserdam. "Ruimen na afloop keurig op. Goede en correcte service."

Meer ervaringen lezen over Belisol Drechtsteden? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Brengt u binnenkort een bezoekje aan de showroom van Belisol Drechtsteden?

Graag helpen we ook u. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Drechtsteden. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!