Houten kozijnen in Alblasserdam

Een nieuw houten kozijn nodig? Bij Belisol treft u in de showroom diverse typen houten kozijnen aan. Belisol verzekert u van een optimale plaatsing.

Kiest u voor een houten kozijn? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Hout komt in veel soorten en maten. Landelijk of industrieel? Klassiek of modern? Voor ieder type woning is er een passend kozijn.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Kent u de voordelen van houten kozijnen? Belisol Drechtsteden verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Kleine imperfecties en schade zijn gemakkelijk te verhelpen door middel van houtvulmiddelen. Dit maakt houten kozijnen erg onderhoudsvriendelijk.
  • Hout heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Gaat u voor een houten kozijn van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat het kozijn voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.

Belisol Drechtsteden

Deze vestiging heeft een mooie showroom met een klein aanbod houten kozijnen. Eigenaar Jankees Padmos geeft u graag advies op maat. U kunt Belisol Drechtsteden bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. De locatie is gedurende de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de precieze openingstijden.U vindt Belisol op Kelvinring 56 e+f in Alblasserdam. Deze locatie heeft voldoende mogelijkheid tot parkeren. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een belangrijke vraag? Bel dan naar het telefoonnummer 078 691 49 91. Eén van de experts helpt u graag verder.

Ervaringen van klanten

Denkt u erover om te kiezen voor de houten kozijnen van Belisol? Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

Dianne uit Alblasserdam: "Goede en duidelijke no nonsense voorlichting. Strakke afspraken over prijzen (geen onverwachte verrassingen). Vriendelijke en nette monteurs (echte vakmensen). Keurig nette afwikkeling met betrekking tot (in ons geval) te late levering."
"Bij de eerste ontmoeting in de showroom al vertrouwen in Belisol én in Sven Hafkamp," zegt een gezin uit Alblasserdam. "Geen praatjes, maar goede uitleg in welke keuze, vriendelijke benadering en meedenken over alles. Top! Monteurs zijn vriendelijke, hardwerkende jongens. Netjes en correct, maar ook te zien dat ze met plezier werken. Kortom: alles naar wens en zeker aan te bevelen!"

Meer klanten lieten hun ervaring achter op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen op Belisol.nl.

Brengt u binnenkort een bezoekje aan de showroom van Belisol Drechtsteden?

Bent u onze volgende tevreden klant? Samen met u ontwikkelen we een persoonlijk adviesplan. U kunt direct een brochure aanvragen. Of maak eenvoudig online een afspraak met Jankees Padmos van Belisol Drechtsteden. We kijken uit naar uw bezoek. U bent van harte welkom!