Houten deur kopen in Alblasserdam

Een nieuwe houten deur nodig? Bij Belisol Drechtsteden treft u in de showroom een groot assortiment houten deuren aan.

Een houten deur is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. Hout komt in veel vormen en is makkelijk te bewerken. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een houten deur van Belisol Drechtsteden.

  • Bent u op zoek naar een deur die naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de meest geschikte optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.

Belisol Drechtsteden

De showroom van Belisol Drechtsteden heeft een ruime keuze uit houten deuren, waardoor er altijd wel een model is dat aansluit op uw wensen. Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpen de specialisten van Belisol u graag met een persoonlijk adviesgesprek. Belisol is al meer dan 40 jaar vakexpert in de omgeving van Drechtsteden. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Deze vestiging is gesloten op zondag. Het adres van Belisol Drechtsteden is Kelvinring 56 e+f in Alblasserdam. U vindt hier voldoende mogelijkheden om te parkeren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de medewerkers. Het nummer is 078 691 49 91.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Drechtsteden hechten we waarde aan goed klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en houten deuren. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reacties.

"Nog steeds heel tevreden met de keukendeur," vertelt Ingrid uit Drechtsteden. "De vorige keukendeur bestond geheel uit een raam. De nieuwe Belisol keukendeur heeft voor de helft een raam. Dat is en blijft wel wennen: het totale raam gaf een mooie blik op de tuin."
"Bij het eerste bezoek kon al een prijs gegeven worden, de offerte had ik dezelfde avond," zegt Cobi uit Alblasserdam. "Snelle service, goed advies. Ik heb twee keer problemen gehad met de achterdeur, na een telefoontje stond de monteur binnen een uur op de stoep."

Meer weten over onze klantervaring? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Neem een kijkje bij Belisol Drechtsteden.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant van Belisol Drechtsteden. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Drechtsteden. Dan gaan zij samen met u op zoek naar een passende oplossing voor iedere situatie. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!