Houten deur kopen in Alblasserdam

Houten deuren hebben een warme uitstraling en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. Belisol Drechtsteden heeft een uitgebreide showroom en kennis van houten deuren. De adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Een houten deur is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. Hout komt in veel vormen en is makkelijk te bewerken. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een houten deur van Belisol Drechtsteden.

  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.
  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Hardhout is een duurzaam en robuust materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Belisol Drechtsteden

Belisol in Drechtsteden is gemakkelijk te bereiken. Zij hebben een grote collectie houten deuren. De eigenaar Jankees Padmos streeft ernaar dat iedere klant met tevreden gevoel naar huis gaat. Belisol Drechtsteden is al meer dan 40 jaar expert in deze regio. U kunt de showroom van Belisol Drechtsteden iedere dag bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt de showroom op Kelvinring 56 e+f in Alblasserdam. U kunt er ook voor kiezen vooraf telefonisch een afspraak te maken met één van de verkopers. Het telefoonnummer is 078 691 49 91.

Ervaringen van klanten

Denkt u erover om te kiezen voor de houten deuren van Belisol Drechtsteden? Belisol plaatst iedere dag deuren bij 150 gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"Soepele en snelle, maar vooral vriendelijke en nette mensen," reageert Rudy uit Alblasserdam. "Als er iets was dan werd dat snel naar tevredenheid opgelost / afgewerkt."
Dennis uit Drechtsteden: "Prima bedrijf, goede communicatie en goede nazorg indien nodig! De verkopers hebben er verstand van en weten waar ze over praten. Communicatie gaat ook vlot en ze zijn altijd bereikbaar. De monteurs die gestuurd worden zijn ook topgasten die je zeker in huis kan halen. Werken netjes en zijn zeer kundig."

Meer klanten lieten weten wat ze van de service van Belisol Drechtsteden vinden op: Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Belisol Drechtsteden heet u van harte welkom.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Drechtsteden. Zij staan u graag te woord. Samen bekijken we de mogelijkheden en doen u een passend, vrijblijvend voorstel. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!