Aluminium kozijnen in Alblasserdam

Aluminium kozijnen zijn erg populair. Belisol Drechtsteden is expert in aluminium kozijnen. Neem een kijkje in de showroom waar Belisol een ruim assortiment kozijnen toont.

Aluminium kozijnen hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Aluminium kozijnen zijn robuust en geven een industriële sfeer aan uw woning, waar houten kozijnen meer warmte uitstralen.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Belisol Drechtsteden geeft u drie redenen waarom een aluminium kozijn de meest verstandige oplossing is. Lees hier over de voordelen van aluminium.

  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van het kozijn een andere kleur te geven dan de buitenkant.
  • Kozijnen van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdelingen tussen of op het glas.

Belisol Drechtsteden

De verkopers van Belisol in Drechtsteden helpen u graag met een persoonlijk adviesgesprek. De showroom van Belisol Drechtsteden is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. U vindt deze vestiging op Kelvinring 56 e+f in Alblasserdam. De showroom heeft volop parkeergelegenheid. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het telefoonnummer is 078 691 49 91.

Referenties

Bij Belisol Drechtsteden hechten we waarde aan klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en van onze aluminium kozijnen. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reviews.

"We zijn heel tevreden over Belisol", zegt Maarten uit Alblasserdam. "Het geleverde werk is netjes afgewerkt. Monteurs werken goed en netjes, hebben zich aan de gevraagde afspraken gehouden. Kan het aanbevelen."
"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Drechtsteden. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."

Wilt u weten hoe andere klanten ons beoordelen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Belisol Drechtsteden nodigt u graag uit voor advies op maat.

Graag helpen we ook u verder met uw vragen en wensen. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de vakmensen van Belisol Drechtsteden. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Hopelijk tot ziens!