Aluminium kozijnen in Alblasserdam

De keuze voor een aluminium kozijn van Belisol Drechtsteden is een verstandige keus. Aluminium is een stevig materiaal en gaat tientallen jaren mee.

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, aluminium kozijnen zijn er voor ieder type woning. Aluminium kozijnen komen in verschillende soorten en maten, zo is er voor ieder een kozijn dat past.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Er zijn genoeg beweegredenen om voor aluminium te kiezen. Belisol Drechtsteden vertelt u graag meer over de 3 voornaamste voordelen van aluminium..

  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: nooit spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen.
  • De sterke profielen van aluminium kozijnen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken.
  • Aluminium kozijnen zijn geluidwerend dankzij de goede isolatie.

Belisol Drechtsteden

Belisol in Drechtsteden heeft een mooie showroom met een groot scala aluminium kozijnen. De adviseurs geven u graag begeleiding bij het maken van de juiste keuze. U kunt Belisol Drechtsteden bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. De locatie is gedurende de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de precieze openingstijden.U vindt Belisol op Kelvinring 56 e+f in Alblasserdam. Deze locatie heeft voldoende mogelijkheid tot parkeren. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar het telefoonnummer 078 691 49 91. Onze experts helpen u graag verder!

Referenties

Denkt u erover om te kiezen voor de aluminium kozijnen van Belisol Drechtsteden? Belisol plaatst dagelijks kozijnen bij 150 gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Drechtsteden. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."
"Vakmensen, betrouwbaar, werken netjes, houden rekening met wensen," reageert Jolanda uit Alblasserdam. "Keurige afwerking, zowel binnen als buiten. Het waren gezellige werkdagen. Blij dat we voor Belisol hebben gekozen."

Wilt u weten hoe andere klanten ons beoordelen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Belisol Drechtsteden nodigt u graag uit in de showroom.

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek. U kunt online een afspraak maken met een adviseur van Belisol Drechtsteden. Of vraag direct online een brochure aan. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw mogelijkheden en wensen, en maken vrijblijvend een offerte. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!