Kunststof deuren in Alblasserdam

Een kunststof deur van Belisol Drechtsteden is een verstandige keuze. Kunststof isoleert en is voordelig.

De mogelijkheden van een kunststof deur zijn eindeloos. Kies voor een strak blokkozijn, voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Kunststof deuren hebben veel voordelen ten opzichte van andere materiaalsoorten. Wij geven u drie redenen om te kiezen voor de deuren van Belisol Drechtsteden.

  • Naar verwachting gaan kunststof deuren langer dan 50 jaar mee. Op veel modellen krijgt u daarom bij Belisol de eerste 20 jaar garantie.
  • Kunststof deuren zijn tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor deuren met een houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten deur, maar de voordelen van een kunststof exemplaar.
  • Kunststof deuren staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. Deze deuren zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is een oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.

Belisol Drechtsteden

Belisol in Drechtsteden heeft een uitgebreide showroom met diverse modellen kunststof deuren. Eigenaar Jankees Padmos geeft u graag een rondleiding door de showroom. En voorziet u vervolgens van advies op maat. En juist daarin blinkt Belisol uit! U kunt de vestiging de hele week bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. Het adres van deze locatie is Kelvinring 56 e+f in Alblasserdam. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de experts? Dan kan via 078 691 49 91.

Ervaringen van klanten

Duizenden klanten voor u kozen voor kunststof deuren van Belisol Drechtsteden. Een aantal recente ervaringen:

"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Alblasserdam. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."
Karin uit Alblasserdam: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofde om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "

Meer klanten lieten hun ervaring achter op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren op Belisol.nl.

Zien we u binnenkort bij Belisol Drechtsteden?

We helpen u graag verder. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Drechtsteden. We verwelkomen u graag in de showroom. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Want maatwerk is waar Belisol in uitblinkt. Hopelijk tot ziens!