Kunststof deur kopen in Alblasserdam

Laat een kunststof deur plaatsen door Belisol Drechtsteden. Op veel modellen krijgt u 20 jaar garantie.

De mogelijkheden van een kunststof deur zijn eindeloos. Kies voor een strak blokkozijn, voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen

De keuze voor de juiste deur is geen gemakkelijke. Daarom verzamelden we voor u drie redenen om voor de kunststof deuren van Belisol Drechtsteden te kiezen.

  • Kunststof deuren zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof deur is wind- en waterdicht.
  • Een kunststof deur is bestand tegen UV-straling waardoor uw deur kleurvast blijft. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig komen kunststof deuren in allerlei verschillende kleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur van de deuren.

Belisol Drechtsteden

Belisol Drechtsteden heeft een uitgebreide collectie showmodellen. Eigenaar Jankees Padmos streeft ernaar dat iedere klant tevreden naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Drechtsteden bezoeken op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk nu de openingstijden. U vindt Belisol op Kelvinring 56 e+f in Alblasserdam. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken met Jankees Padmos. En deze afspraken komen wij áltijd na, daar kunt u van op aan. Het nummer is 078 691 49 91.

Referenties

Bij Belisol Drechtsteden hechten we veel waarde aan klantcontact. Maatwerk staat bij ons voorop. Wij vroegen klanten om een beoordeling van de service en de producten. Hieronder leest u een kleine greep uit recente reviews.

"Zowel de adviseur Jochem Boxman alsmede de monteurs Johnny en Mario zijn zeer deskundig in advies en nauwkeurig in het plaatsen en afwerken," zegt Jan uit Alblasserdam. "4 ramen en 3 deuren geplaatst binnen 4 dagen zoals was afgesproken. Zeer tevreden met de kunststof kozijnen en ramen."
Christien uit Alblasserdam: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."

Meer ervaringen lezen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Kom naar Belisol Drechtsteden.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Drechtsteden. Zij staan u graag te woord of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Drechtsteden. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Hopelijk tot snel!