Kunststof kozijnen Sliedrecht

Kunststof kozijnen zijn robuust en ideaal voor ieder type woning. Belisol Drechtsteden heeft een uitgebreide showroom en grote kennis van kozijnen. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van een gedegen advies.

Nabij Sliedrecht vindt u Belisol Drechtsteden

Kiest u voor een kunststof kozijn? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Kunststof komt in veel soorten en maten. Industrieel of landelijk? Modern of klassiek? Wit, antraciet of blauw? Voor ieder type woning is er een passend kozijn.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een kunststof kozijn van Belisol Drechtsteden.

  • Een kunststof kozijn is in de aanschaf veelal goedkoper dan een hardhouten kozijn. Daarnaast bespaart u bij de aanschaf van een kunststof kozijn ook op uw energierekening.
  • Kunststof kozijnen zijn extra isolerend. De kozijnen van Belisol hebben zowel een warmte-isolerende als geluidsisolerende werking. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • U kunt kunststof kozijnen gemakkelijk onderhouden. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.

Belisol Drechtsteden

De locatie van Belisol Drechtsteden ligt op korte afstand van Sliedrecht.

Belisol Drechtsteden heeft een uitgebreid gamma showmodellen. Eigenaar Jankees Padmos streeft ernaar dat iedere klant tevreden naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Drechtsteden bezoeken op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk nu de openingstijden. U vindt Belisol op Kelvinring 56 e+f in Alblasserdam. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken met Jankees Padmos. Het nummer is 078 691 49 99.

Referenties

Duizenden tevreden klanten kozen voor kunststof kozijnen van Belisol Drechtsteden. Hieronder geven wij u een kleine selectie van recente ervaringen.

Karin uit Sliedrecht: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofden om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "
"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Sliedrecht. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."

Meer ervaringen over Belisol Drechtsteden lezen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

We verwelkomen u graag bij Belisol Drechtsteden.

We willen ook van u een tevreden klant maken. Vraag online direct een brochure aan. Of kies voor een afspraak met een adviseur van Belisol Drechtsteden. U bent van harte welkom. We kijken vrijblijvend naar de opties en maken een passende offerte. Wellicht tot snel!