Aluminium kozijnen in Sliedrecht

Een nieuw aluminium kozijn nodig? Bij Belisol Drechtsteden treft u in de showroom een uitgebreid gamma aluminium kozijnen aan.

Nabij Sliedrecht vindt u Belisol Drechtsteden

Aluminium kozijnen hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Aluminium kozijnen zijn robuust en geven een industriële sfeer aan uw woning, waar houten kozijnen meer warmte uitstralen.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Wij geven u drie redenen waarom een aluminium kozijn van Belisol Drechtsteden de juiste keus is.

  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie op de profielen.
  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: nooit spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen.
  • Aluminium kozijnen zijn geluidwerend dankzij de goede isolatie.

Belisol Drechtsteden

Belisol Drechtsteden ligt vlakbij Sliedrecht.

De vestiging van Belisol in Drechtsteden heeft een brede collectie aluminium kozijnen. De specialisten voorzien iedere klant van advies op maat. Bij ons is ieder project maatwerk. Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op Kelvinring 56 e+f, Alblasserdam. De showroom heeft voldoende parkeerplaatsen. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 078 691 49 99.

Referenties

Honderden tevreden klanten kozen voor aluminium kozijnen van Belisol Drechtsteden. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente reviews.

Dianca uit Sliedrecht: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."
"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Drechtsteden. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."

Meer weten over de klantervaring over Belisol Drechtsteden? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen.

Belisol Drechtsteden nodigt u graag uit voor advies op maat.

Bent u er al uit? Of kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Vraag hier de brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Drechtsteden. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste aansluit bij uw wensen, en doen we een vrijblijvend voorstel. Zien we u binnenkort in onze showroom? Wellicht tot snel!