Houten deuren Sliedrecht

De keuze voor een houten deur is niet eenvoudig. Ieder type deur heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo kenmerken houten deuren zich door de lange levensduur. Bij Belisol Drechtsteden kunnen ze u meer vertellen over de voordelen van hout.

Vlakbij Sliedrecht vindt u Belisol Drechtsteden

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, houten deuren zijn er in onnoembaar veel soorten. Zo is er voor ieder een deur die past.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een houten deur van Belisol Drechtsteden.

  • Houten deuren zijn eenvoudig over te schilderen in een nieuwe kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw houten deuren eenvoudig op uw wisselende smaak aan te passen zijn.
  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.
  • Gaat u voor een houten deur van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat de deur voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.

Belisol Drechtsteden

Belisol Drechtsteden ligt op korte afstand van Sliedrecht.

De showroom van Belisol Drechtsteden heeft een ruime keuze uit houten deuren, waardoor er altijd wel een model is dat aansluit op uw wensen. Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpen de specialisten van Belisol u graag met een persoonlijk adviesgesprek. Belisol is al meer dan 40 jaar vakexpert in de omgeving van Drechtsteden. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Deze vestiging is gesloten op zondag. Het adres van Belisol Drechtsteden is Kelvinring 56 e+f in Alblasserdam. U vindt hier voldoende mogelijkheden om te parkeren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de medewerkers. Het nummer is 078 691 49 99.

Ervaringen van klanten

Honderden tevreden klanten kozen voor houten deuren van Belisol Drechtsteden. Hieronder geven wij u een kleine selectie uit de recente reviews.

"Van de offertes die ik heb opgevraagd, had Belisol niet de laagste prijs maar de garanties, productkwaliteit, flexibiliteit, isolatiewaarde e.d. wekten wel het meeste vertrouwen," reageert Theo. "En ik ben uiterst tevreden met de keuze. De vrij omvangrijke klus is zeer goed en efficiënt geklaard en aan klantgerichtheid en de service achteraf kan elk bedrijf een voorbeeld nemen. Ongeacht wat er is, er wordt snel actie ondernomen zo vaak als nodig is om alles helemaal voor elkaar te krijgen."
Dennis uit Drechtsteden: "Prima bedrijf, goede communicatie en goede nazorg indien nodig! De verkopers hebben er verstand van en weten waar ze over praten. Communicatie gaat ook vlot en ze zijn altijd bereikbaar. De monteurs die gestuurd worden zijn ook topgasten die je zeker in huis kan halen. Werken netjes en zijn zeer kundig."

Meer klanten lieten weten wat ze van de service van Belisol Drechtsteden vinden op: Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Belisol Drechtsteden heet u van harte welkom.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant van Belisol Drechtsteden. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Drechtsteden. Dan gaan zij samen met u op zoek naar een passende oplossing voor iedere situatie. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!