Kunststof deuren in Sliedrecht

Denkt u erover een kunststof deur te plaatsen? Belisol Drechtsteden is gespecialiseerd in alle type deuren en kan u adviseren welke deur bij uw situatie past.

In de buurt van Sliedrecht vindt u Belisol Drechtsteden

Kunststof deuren hebben de laatste jaren flink terrein gewonnen. Waar men vroeger vooral voor houten deuren koos en kunststof te boek stond als minder fraai, zien we tegenwoordig dat houten deuren vaak worden vervangen door de kunststof variant.

Drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof deur van Belisol Drechtsteden de juiste keus is.

  • Kunststof deuren zijn extra isolerend. De deuren van Belisol hebben zowel een uitstekende warmte-isolatie als geluidsisolatie. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • Kiest u voor de aanschaf van een kunststof kozijn, dan bespaart u ook op uw energierekening.
  • Naar verwachting gaan kunststof deuren langer dan 50 jaar mee. Op veel modellen krijgt u daarom bij Belisol de eerste 20 jaar garantie.

Belisol Drechtsteden

Belisol Drechtsteden ligt vlakbij Sliedrecht.

Belisol Drechtsteden heeft een riante showroom met een uitgebreid aanbod kunststof deuren. Eigenaar Jankees Padmos geeft u graag een persoonlijk advies op maat. Juist daarin blinkt Belisol uit! U kunt Belisol Drechtsteden bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak welkom. De locatie is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden.U vindt Belisol op Kelvinring 56 e+f in Alblasserdam. Wilt u telefonisch een afspraak maken of heeft u een dringende vraag? Dan kunt bellen naar 078 691 49 99. Eén van de medewerkers helpt u graag verder.

Ervaringen van klanten

Wanneer u op zoek bent naar een deur, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Drechtsteden helpt u graag aan de hand van een persoonlijk advies. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de kunststof deuren van Belisol.

"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Sliedrecht. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."
Karin uit Sliedrecht: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofde om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "

Op Klantenvertellen.nlvindt u meer ervaringen van klanten. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren.

Brengt u binnenkort een bezoekje aan de showroom van Belisol Drechtsteden?

We zouden ook u graag zien als tevreden klant. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Drechtsteden. Dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing, want ieder project is maatwerk. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!