Schuifpui Dordrecht

De keuze voor een schuifpui is niet eenvoudig. Ieder type schuifpui heeft zijn eigen voor- en nadelen. Bij Belisol Drechtsteden kunnen ze u uitgebreid vertellen over de voor- en nadelen van een schuifpui.

Vlakbij Dordrecht vindt u Belisol Drechtsteden

Schuifpuien hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. De schuifpui geeft meerwaarde aan uw woning zonder dat de veiligheid in het geding komt.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

Wij geven u drie redenen waarom een schuifpui van Belisol Drechtsteden de juiste keus is.

  • Een schuifpui is onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • De schuifpui heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.
  • Een schuifpui maakt uw woonkamer optisch groter en heeft meer ruimte-voordeel ten opzichte van openslaande deuren.

Belisol Drechtsteden

De locatie van Belisol Drechtsteden vindt u vlakbij Dordrecht.

De locatie van Belisol Drechtsteden is makkelijk te bereiken. De verkopers helpen u graag met een persoonlijk adviesplan. Voor ons is ieder project maatwerk, daarom vinden wij het belangrijk dat u goed wordt begeleid. De showroom van Belisol Drechtsteden is vrijwel altijd open, behalve op zondag. Bekijk de openingstijden. U vindt deze vestiging op Kelvinring 56 e+f in Alblasserdam. De showroom heeft volop parkeergelegenheid. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Bel dan 078 691 49 93.

Ervaringen van klanten

Wanneer u op zoek bent naar een schuifpui, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Drechtsteden helpt u graag door middel van de juiste begeleiding. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de schuifpuien van Belisol.

"De kozijnen zitten er nu een paar dagen in en eigenlijk ben ik nu al zeer tevreden," vertelt Robert uit Drechtsteden. "De kozijnen zijn netjes gemonteerd en keurig afgewerkt. Gewoon een tevreden klant."
"Zeer prettige ervaring in de ruimste zin van het woord," vertelt Anton uit Dordrecht. "Groot aanbod voor diverse oplossingen. Goede voorlichting, een eerlijk advies. Perfecte nazorg en prompte reactie op een probleem."

Meer klanten lieten weten wat ze van de service van Belisol Drechtsteden vinden op: Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde schuifpuien.

Belisol Drechtsteden verwelkomt u graag in de showroom.

Graag helpen we ook u verder met uw vragen en wensen. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. Wij garanderen u dat de plaatsing optimaal gebeurt. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Drechtsteden. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Hopelijk tot ziens!