Kunststof kozijnen Dordrecht

Kunststof is het materiaal bij uitstek voor een kozijn. Denkt u erover kunststof kozijnen aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Drechtsteden geeft u graag advies. Wij vinden het van groot belang dat u goed begeleid wordt bij uw keuze.

Nabij Dordrecht vindt u Belisol Drechtsteden

De mogelijkheden van een kunststof kozijn zijn eindeloos. Kies voor superisolerend glas, een strak blokkozijn voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Hier de drie voornaamste redenen om voor een kunststof kozijn van Belisol Drechtsteden te kiezen.

  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur en de mogelijkheid om de kozijnen te recyclen aan het einde van de levensloop.
  • Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig amper meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u ook kiezen voor kozijnen met houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten kozijn, maar de kwaliteit van een kunststof exemplaar.
  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.

Belisol Drechtsteden

De locatie van Belisol Drechtsteden ligt op korte korte rijafstand van Dordrecht.

Bij Belisol in Drechtsteden vindt u een ruime keuze uit diverse modellen kunststof kozijnen. De kans is groot dat er een model tussen zit dat aansluit op uw wensen. Mocht u toch nog twijfels hebben, dan begeleidt eigenaar Jankees Padmos u graag opweg naar de juiste keuze. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op zondag. Het adres van de showroom is Kelvinring 56 e+f in Alblasserdam. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de medewerkers. Het telefoonnummer is 078 691 49 93.

Referenties

Duizenden tevreden klanten kozen voor kunststof kozijnen van Belisol Drechtsteden. Hieronder geven wij u een kleine selectie van recente ervaringen.

Karin uit Dordrecht: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofden om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "
Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."

Meer klanten lieten hun ervaring over Belisol Drechtsteden achter op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof kozijnen op Belisol.nl.

Breng een bezoek aan Belisol Drechtsteden.

Graag helpen we ook u. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Drechtsteden. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vakmanschap staat bij ons voorop. Hopelijk tot snel!