Houten kozijnen in Dordrecht

Denkt u erover houten kozijnen te plaatsen? Belisol Drechtsteden voorziet u graag vrijblijvend van een op maat gemaakt adviesgesprek.

Vlakbij Dordrecht vindt u Belisol Drechtsteden

De mogelijkheden van een houten kozijn zijn eindeloos. Kies voor superisolerend glas, een strak blokkozijn voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Twijfelt u over de keuze voor houten kozijnen? Misschien dat de volgende 3 voordelen van houten kozijnen van Belisol Drechtsteden u kunnen overhalen.

  • Hardhout is een duurzaam en sterk materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.
  • Een houten kozijn is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type kozijn is daarom ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur kan opleveren.
  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.

Belisol Drechtsteden

In de contreien van Dordrecht vindt u de locatie van Belisol Drechtsteden.

Deze locatie heeft een assortiment deuren en houten kozijnen. De eigenaar, Jankees Padmos, staat garant voor een optimale klantbeleving en begeleiding. Komt u binnenkort langs? Belisol Drechtsteden is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. Uiteraard kunt u ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op Kelvinring 56 e+f in Alblasserdam met voldoende gelegenheid tot parkeren. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar 078 691 49 93.

Ervaringen van klanten

Belisol Drechtsteden vroeg klanten hun ervaring te delen over onze houten kozijnen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden reviews.

"Mooie en goede kozijnen, geplaatst door een professioneel bedrijf," beweert Christine uit Dordrecht. "Communicatie verloopt goed en persoonlijk."
“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Dordrecht op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”

Op zoek naar meer ervaringen met de houten kozijnen van Belisol Drechtsteden? Deze vindt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Belisol Drechtsteden nodigt u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek.

Graag helpen we ook u verder. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Drechtsteden. We zien u graag in onze showroom. Hopelijk tot ziens!