Aluminium kozijnen in Dordrecht

De keuze voor een aluminium kozijn van Belisol Drechtsteden is een verstandige keus. Aluminium is een stevig materiaal en gaat tientallen jaren mee.

Nabij Dordrecht vindt u Belisol Drechtsteden

Een aluminium kozijn is een betrouwbare investering voor de toekomst van u en uw woning. Aluminium is van alle tijden en verveelt nooit. Daarnaast hebben aluminium kozijnen een lange levensduur.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een aluminium kozijn van Belisol Drechtsteden.

  • Aluminium heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.
  • Aluminium kozijnen zijn geluidwerend dankzij de goede isolatie.
  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van het kozijn een andere kleur te geven dan de buitenkant.

Belisol Drechtsteden

Belisol Drechtsteden ligt op korte afstand van Dordrecht.

Bij Belisol Drechtsteden helpen de verkopers u graag verder met al uw vragen. Komt u gerust eens langs! De showroom is geopend op alle dagen, behalve op: zondag. Bekijk hier wanneer u langs kunt komen. Het adres van de vestiging is Kelvinring 56 e+f in Alblasserdam. Uiteraard kunt u ook telefonisch bij ons terecht voor al uw vragen. Het telefoonnummer is 078 691 49 93.

Ervaringen van klanten

Belisol Drechtsteden heeft aluminium kozijnen geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Dordrecht. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."
"De kozijnen zitten er nu een paar dagen in en eigenlijk ben ik nu al zeer tevreden," vertelt Robert uit Drechtsteden. "De kozijnen zijn netjes gemonteerd en keurig afgewerkt. Gewoon een tevreden klant."

Meer reviews vindt u op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen op Belisol.nl.

We zien u graag bij Belisol Drechtsteden.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant van Belisol Drechtsteden. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de gecertificeerde vakexperts van Belisol Drechtsteden. Dan gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!