Aluminium deur kopen in Dordrecht

Aluminium is het materiaal bij uitstek voor deuren. Denkt u erover aluminium deuren aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Drechtsteden geeft u graag advies bij uw keuze.

In de buurt van Dordrecht vindt u Belisol Drechtsteden

Aluminium deuren komen in veel verschillende vormen, soorten en maten. Daarnaast kunnen ze in uiteenlopende kleuren gefabriceerd worden. Robuust, elegant, klassiek, zwart of wit: er is voor ieder wat wils.

Drie redenen waarom een aluminium deur aan te raden is:

Belisol Drechtsteden geeft u drie redenen waarom een aluminium deur de slimste oplossing is. Lees hier over de voordelen van aluminium.

  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.
  • Deuren van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: het materiaal splijt niet, waardoor het vuil zich niet kan opstapelen.

Belisol Drechtsteden

In de contreien van Dordrecht vindt u Belisol Drechtsteden.

De showroom van Belisol Drechtsteden heeft een groot scala aluminium deuren en kozijnen. De verkopers staan garant voor een optimale klantbeleving. Komt u binnenkort langs? Wij zijn al meer dan 40 jaar marktleider in de branche. Belisol Drechtsteden is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. Uiteraard kunt u ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op Kelvinring 56 e+f in Alblasserdam met voldoende parkeergelegenheid. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar 078 691 49 93 om in contact te komen met één van de vakmensen.

Referenties

Bij Belisol Drechtsteden hechten we veel waarde aan klantcontact. Wij vroegen onze klanten daarom een beoordeling van onze service en van onze aluminium deuren. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reviews.

"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Dordrecht. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."
"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Dordrecht. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."

Wilt u meer weten over Belisol Drechtsteden? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde aluminium deuren.

Zien we u binnenkort bij Belisol Drechtsteden?

Graag helpen we ook u. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Wij hechten waarde aan begeleiding en maatwerk. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Drechtsteden. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!